RBK’S VILLKOR & POLICIES

Om GDPR

Här hittar du information om hur vi på RBK behandlar personuppgifter, cookies, säkerhet med mera. Policyn utgår ifrån gällande dataskyddslagstiftning, med syfte att värna om din integritet.

 

Behandling av personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter främst för att fullfölja våra förpliktelser mot dig och våra uppdragsgivare. Utgångspunkten är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för ändamålet och till vilka vi har laglig grund. Exempel på personuppgifter vi behandlar:

Namn

Företag

E-postadress

Telefonnummer och adress

Titel

 

Hur får vi tillgång till dina personuppgifter?

I samband med offertförfarande, rekrytering och i annan kommunikation mellan dig och RBK.

 

Hur länge sparar vi dina uppgifter

Vi sparar dina uppgifter så länge vårt samarbete pågår. Rensning av personuppgifter sker även då någon kontaktperson slutar på kundföretaget. Du kan när som helst välja att avsluta samarbetet, och då raderar vi era personuppgifter.

 

Dina rättigheter

Du har rätt att avböja marknadsföringsmaterial från RBK och kan göra så genom att:

· Kontakta oss via info@r-b-k.se

· Kontakta oss via info@r-b-k.se om du önskar en kopia av dina personliga uppgifter.

 

Hur vi skyddar uppgifter och information

· Vi skyddar information genom hög säkerhet på datorer och internet.

· Vi har antivirusprogram och trådlöst nätverk med kryptering

· Vi säkerhetskopierar och gör backup varje dygn.

 

Cookies

På vår hemsida använder vi oss av cookies. En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Vår sida använder cookies för att skilja på om sidans besökare är nya eller återkommande. Cookies är inte skadlig programvara och kan inte komma åt eller ändra någon annan data på din dator. De flesta webbläsare är från början inställda på att acceptera cookies. Det går att blockera cookies, antingen alla eller bara från specifika webbplatser.

 

Google Webmaster Tools

Med Google Analytics får vi möjlighet att se hur besökarna använder vår hemsida. Vi kan exempelvis se vilka sidor som är mest besökta, vilka enheter våra besökare använder, vilken browser besökaren använder och på så sätt kunna anpassa våra sidor. Vi kan använda informationen vid felsökningar, för att kunna följa statistik och utveckla vår hemsida. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer.

Om vi använder Google AdWords kan vi med hjälp av en kod se vilka sidor som ledde till klick. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer.

 

Ändringar och tillägg till våra villkor

Om vi ändrar något av våra villkor kommer vi att uppdatera informationen på denna sida. Senast uppdaterad 29/5 2018.

 

Kontakta oss gärna

Om du har frågor om detta välkommen att kontakta oss på info@r-b-k.se